Voucher 70% FINAL SALE Answear.ro


Cod Reducere Answear

Pe Answear.ro primești un voucher de 15% la prima comandă dacă te abonezi la newsletter.


Magazinul online Answear.ro a intrat recent (în luna noiembrie 2015) și pe piața din România, după succesul înregistrat în Polonia. În țara de origine, Answear se poziționează drept cel mai puternic retailer online de modă, iar intrarea lor pe piață coincide cu lansarea Zoot.ro în țara noastră.

Citește în continuare pentru a afla cum poți intra în posesia unui cod de reducere de 50 RON de la Answear.ro!

Voucher Answear 70% Februarie 2020 – FINAL Sale

voucher answear

Campania Winter Sale este activa în Ianuarie 2020 și este o ocazie perfectă pentru a te bucura de pana la 70% reducere pentru articolele din colecțiile tale favorite. Reducerea se aplică doar pentru articolele cu preț întreg.

Experiența mea cu Answear.ro

Înainte să pot recomanda Answear, mi s-a părut normal să plasez o comandă și să văd cum stau lucrurile. Răspunsul: Momentan foarte bine. Să vedem cum evoluează procesul de comandă și experiența de cumpărături în momentul în care volumul va crește, mai ales că Answear nu are momentan un depozit în România, ci livrează direct din Polonia.

De aceea, termenul de livrare este de maximum 4 zile lucrătoare. Eu am plasat comanda întro zi de sâmbătă, iar marți a fost deja la mine, deși mi s-a spus că va ajunge miercuri – 1 punct în plus pentru depășirea așteptărilor.

Reclama Answear Voucher

UPDATE: Am plasat și o a doua comandă, iar experiența cu magazinul online Answear.ro a fost la fel de bună ca și prima. Din păcate, una dintre cămășile pe care le-am comandat îmi este mică, așadar voi fi nevoit să fac un retur. Voi reveni cu actualizare privind procesul de retur.

Cum primești un voucher answear.ro în valoare de 50 de lei?

Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletterul answear.ro și vei primi prin email un cupon in valoare de 50 de lei valabil pentru comenzi de minimum 200 de RON.

Dupa ce vei introduce adresa ta de email si o vei confirma, codul de reducere answear.ro va sosi pe aceeasi adresa de email. Profita acum!

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *