Tendinte vestimentare 2014

Pentru că ne dorim să vă oferim cele mai bune sfaturi legate de produse, cele mai bune oferte de pe piaţa online în materie de fashion şi totodată să vă ţinem la curent cu tot ce e nou şi trendy, am selectat pentru dvs produsele indispensibile anul acesta.

1. Fusta plisată

Articolul vestimentar al anului este fără doar şi poate fusta plisată. Aceasta poate fi purtată de toate categoriile de vârstă, fiind disponibilă în mărimile: maxi, midi şi mini. Este un articol ce poate fi purtat în mai multe ocazii fie că este vorba de o ţinută de purtat la şcoală, la serviciu sau pentru un look mai grudge, seara în club.

Puteţi găsi fuste plisate la următoarele magazine: Kurtmann, TinaR, Mycloset.ro, Bonprix, Miniprix, 3 Suisses, Boutique Mall, Fashion Agenda.

2. Pastelurile

Nuanţele de pastel sunt cele mai în vogă anul acesta. În acest articol, Maller.ro v-a prezentat culorile vedetă ale acestui an.

Ne-au atras atenţia produsele în culorile pastelate ale magazinele online: Boutique Mall şi 3 Suisses (produsele de pe acest site sunt disponibile şi în alte culori) şi colecţia de pantofi de la TinaR.

3. Transparent

O mulţime de designeri au inclus în colecţiile lor de primăvară-vară articole vestimentare transparente.

Am tras cu ochiul la magazinele online româneşti şi le-am selectat pentru dvs pe următoarele: 3 Suisses (nouă ne-au atras atenţia cămăşile din acest magazin online) şi Kurtmann. Aici veţi găsi produse din material transparent.

4. Imprimeurile florale

Fie că este vorba de floricele mărunte aplicate pe un material delicat sau fuste diafane cu aplicaţii de flori mari, imprimeurile se poartă. Acest tip de pattern este unul extrem de feminin şi dă o notă de delicateţe oricărui outfit.

Maller recomandă achiziţionarea de produse cu imprimeu floral de la magazinele: Kutmann, 3 Suisses, Boutique Mall şi Miniprix

5. Talia căzută – noua siluetă

Este vorba de acele tunici trei sferturi şi articolele precum fusta sau pantaloni cu talia căzută. Outfit-urile create astfel sunt potrivite fetelor îndrăzneţe cărora nu le este teamă să iasă din anonimat.

Recomandăm magazinul online 3 Suisses. Apăsând butonul de mai jos veţi fi redirecţionat spre articolele vestimentare deţinute de 3 Suisses care conţin noua siluetă a anului 2014, respectiv, talia căzută.

 

[DKB url=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=4a594325c&unique=abb105756&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.3suisses.ro%252Fro%252Fshop%252Fmeniu%252Ffemei%252F1000005893-1000004556.html” text=”Talie căzută – noua siluetă pentru un stil boho girl” desc=”” title=”3 Suisses.ro” type=”” style=”” color=”” height=”” width=”” opennewwindow=””]

6. Logo-urile

Ţinutele inspirate din anii ‘90 au apărut de câteva sezoane, însă primăvara aceasta logo-urile supradimensionate invadează podiumurile. Orice mesaj aţi alege să transmiteţi, asiguraţi-vă că are impactul dorit!

Recomandăm colecţia de blazere şi jachete de la Bonprix

7. Texturile metalizate

Un must in al acestui sezon, veterane ale fashionul putem spune, texturile metalice sunt de câţiva ani preferinţele designerilor. Este imposibil să nu fi remarcată într-o ţinută cu accente metalice. Fie că purtaţi pantaloni, bluză sau o poşetă cu textură metalică, nu trebuie să vă lipsească acest element din niciun outfit.

Găsiţi articole cu texturi metalice la magazinele online următoare: Bonprix, 3 Suisses, BeFashion, Kurtmann, Mycloset, Store Fashion şi Fashion Victim.


Posted

in

,

by

Tags:

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *