Tendinte primavara-vara 2014

Află de la Maller.ro care sunt tendinţele în materie de fashion al primei jumătăţi din an.

Anul acesta culorile vedetă sunt rozul şi galbenul. Aceste două culori vii sunt un must absolut al sezonului. Fie că alegeţi un oufit complet în aceste culori, fie că alegeţi să purtaţi încălţăminte sau o geantă şic, sau pur şi simplu să accesorizaţi ţinuta cu un element în culorile acestea.

În tendinţele primăvară-vară 2014 se mai regăsesc print-urile. Dar nu orice printuri, ci acelea înflorate în stil hawaiian. Acest imprimeu vintage poate fi adus în tendinţe prin combinarea cu nişte accesorii potrivite care transformă o banală ţinută în una chic şi de lux. Fie că optaţi pentru o rochie, sau un tricou midi deasupra buricului (tot un element în tendinţe al sezonului 2014 ) şi pantaloni scurţi din jeans neapărat să includeţi un imprimeu de acest fel. Veţi fi remarcată garantat!

Transparent e cuvântul cheie al începutului de an. Marii design-eri care şi-au prezentat colecţiile folosesc acest material pentru creaţiile lor. Nu exageraţi însă, doamnelor. Combinaţi materialul transparent cu unul normal. Nu combinaţi transparentul cu print-urile sau cu un alt material mai fluid. Mergeţi pe originalitate, optaţi pentru un outfit format dintr-un top transparent şi o fustă conică, spre exemplu. Sau un o fustă difană transparentă şi un top plus jachetă din jeans.

Un alt element trendy sunt dungile, dar nu banalele dungi orizontale sau verticale ci dungile extravagante aplicate din lanţuri sau paiete într-un pattern funky.

Pentru o ţinută mai office, în tendinţele primăvară-vară 2014 puteţi purta doamnelor, pantaloni bărbăteşti. Accesorizaţi cu pantofi stilletto şi o bluză feminină înflorată şi veţi arăta de milioane. Completaţi totul  şi cu o jachetă smoking, de asemenea un must have al sezonului.

În materie de pantofi, anul acesta uitaţi de pantofii cu bot rotund. Achiziţionaţi cât mai repede câteva perechi de pantofi stilletto neapărat în culori puternice, vii, şi vibrante.

Pe Maller.ro veţi mai găsi astfel de sfaturi, trenduri pentru începutul de an, tendinţele în materie de fashion şi produsele must have. Fiţi pe fază!


Posted

in

,

by

Tags:

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *