Și dacă e adevarat – Marc Levy

Apărut în anul 2000, romanul de dragoste a lui Levy a avut un succes fulminat, acesta fiind tradus în peste douăzeci de țări. Producător american Steven Spielberg a cumpărat cu 2 000 000 de dolari dreptul de a-l ecraniza. Astfel, în 2005, apare filmul “Just like heaven” cu actorii Reese Whitherspoon și Mark Ruffalo în rolurile principale.

O lectură perfectă pentru oamenii visători și veșnic îndrăgostiți, pentru că are de toate: iubire, haz, ironie, imposibil, neașteptat. Cartea urmărește povestea lui Elizabeth și a lui David, două persoane care se află într-o situație cel puțin neobișnuită. Dialogurile profunde dar și haioase totodată dintre cei doi te vor lăsa cu multe întrebări și puține răspunsuri posibile. Ceea ce nu e rău, atât timp cât nouă, cititorilor, ne este permis să mergem oricât de departe vrem cu imaginația.

 

“Ce-o să-ți spun nu e ușor de înțeles, e imposibil de admis, dar dacă ai vrea să-mi asculți povestea€…”

 

[tp_product id=”5654699″ feed=”396″]

[tp_product id=”15539269″ feed=”396″]

 

Cartea poate fi achiziționată la prețul de 21, 75 lei de pe Elefant. ro (link afiliat) în format copertă broșată  sau, tot de pe Elefant .ro, ediția GSP (link afiliat) la prețul de 10, 49 lei.

Lectură plăcută!


Posted

in

,

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *