Reduceri La Ceasuri de Mână – Watchshop.ro

Luna aceastacoincide cu lichidări de stocuri și promoții care de multe ori sunt mult mai atractive decât în perioada sărbătorilor. Motivele? Pentru vânzătorii de produse sezoniere sau care se demodează (haine, ceasuri, cadouri) produsele rămase pe stoc înseamnă pierderi. Chiar dacă nimeni nu va vinde un produs în pierdere, în luna ianuarie veți găsi produse mult mai apropiate de prețul de producător decât, spre exemplu, în decembrie.

Cel de-al doilea motiv pentru care ianuarie e o perioadă bună pentru cumpărături este faptul că magazinele sunt foarte conștiente de sezonalitatea vânzărilor. Dacă în decembrie toată lumea să îngrămădea să cumpere cadouri sau lucrurile pe car și le-au dorit un an întreg, în ianuarie clienții nu cumpără. Fie nu vor să înceapă noul an cu datorii, fie au cheltuit deja prea mult în decembrie, fie pur și simplu nu mai au bani.

Astea sunt motivele pentru care promoțiile din ianuarie sunt mult mai promoții decât în decembrie. Și tocmai de aceea, îți propun să arunci un ochi pe promoțiile magazinului Watchshop.ro (link-uri afiliate).

Prețuri promoționale

Între 20% – 50% reducere la produsele aflate în lichidare de stoc (1 produs pe stoc).

Mie mi-a plăcut foarte tare ceasul Casio Clasic MTP-1093Q-7A – 91.99 Lei (vezi oferta actualizată – Click Aici!)

 

Ceas Casio CLASIC MTP-1093Q-7A
Casio Clasic – 91.99 Lei

 

50 de Lei cadou la toate ceasurile marca Timex.

Cel mai tare îmi place modelul EXPEDITION MILITARY T49877 Vintage Field Outdoor la 310  lei (Vezi aici oferta și preț actualizat -> Click Aici! ) și EXPEDITION FIELD T49904 Chrono la 349.99 (Vezi aici preț actualizat).

Timex EXPEDITION FIELD T49904 Chrono
349.99 Leo

 

Timex EXPEDITION MILITARY T49877 Vintage Field Outdoor
249.99 Lei 

Alte promoții

10% reducere la colecția Fossil (link afiliat) și 10% reducere la colecția de ceasuri Zeppelin – Acestea sunt ceasuri premium cu prețuri care încep de pe la 800 de lei.

 

 


Posted

in

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *