Reducere Nemira – Jocurile Foamei

Acțiunea din cărțile  Jocurile Foamei,  se desfășoară într-un viitor sumbru, după distrugerea planetei Pământ, așa cum o cunoaștem noi, în urma unui eveniment apocaliptic. Într-o regiune numită Panem, undeva în fosta Americă de Nord, sub conducerea Capitol (instanța decisivă), trăiesc niște oamenii distribuiți în 12 Districte.

Inițial, existau 13 Districte, însă în urma unei rebeliuni împotriva Capitolului, toți indivizii din acest District au fost uciși. Jocurile Foamei reprezintă formă de entertaiment pentru persoanele din Capitol. Proiectat ca o formă de pedeapsă pentru rebeliunea din trecut, acum fiecare District din cele 12 rămase, trebuie să-și trimită în joc un reprezentat. Jocul este unul sângeros, pe viață și pe moarte, și doar unul poate ieși învingător. Și astfel intră în scenă personajele centrale ale romanului : Katniss Everdeen și Peeta Mellark, doi tineri care se vor lupta pentru supraviețuire.

Trilogia Jocurile Foamei

 

Trilogia Jocurile Foamei (care cuprinde volumele: Jocurile Foamei, Jocurile Foamei: Sfidarea și Jocurile Foamei: Revolta) scrisă de Suzanne Collins, ediția hardcore are prețul în librăriile Nemira de 137, 70 de lei. Profitați de promoția pentru internauți și cumpărați online trilogia pentru că beneficiați de o reducere de 40%. Prețul comenzii online fiind de 82, 62 RON (link afiliat). Asta, până la data de 11 februarie, deci grăbiți-vă!

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *