PORT Avoriaz: Rucsac pentru laptop

Mitul cu care comerțul online și-a atras clienții în anii trecuți era acela că, nefiind nevoie de închirierea unui spațiu comercial. Argumentul nu e întotdeauna corect, căci un magazin online are costuri de întreținere destul de mari, cel care face curat nu este femeie de serviciu, ci specialist IT și așa mai departe.

Dar câteodată, există avantaje reale ale cumpărăturilor de pe internet, așa cum e rucsacul pe care urmează să ți-l prezint. Este vorba de PORT Avoriaz, un rucsac accesibil din punct de vedere al prețului, destinat transportului laptopului, rolelor, caietelor, etc.

La Decathlon, îl găsești – la un preț promoțional – cu 109.90 de Lei. (link). Între timp, același rucsac poate fi găsit – la preț normal – cu 49.99 de Lei pe Clickshop.ro (link afiliat). Dacă adaugi taxa de curier de 20 de lei, poți intra în posesia acestui rucsac pentru 70 de lei.

[tp_product id=”12809268″ feed=”1277″]

E drept că nu îl poți ridica cu mâna ta de pe raft, dar cred că diferența de preț e mai importantă decât așteptarea după agentul de curierat.


Posted

in

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *