Foodpanda se lansează și în România

foodpanda.ro

Liderul mondial pe piața serviciilor de livrare mâncare, dezvoltat de Rocket Internet, își lansează platforma online și aplicația mobilă în România.

Fiind disponibil acum pe: www.foodpanda.ro, doritorii sunt așteptați să-și comande mâncare, beneficiind de o gamă variată de restaurante. În prezent se poate comanda atât prin platforma online, cât și prin aplicația gratuită pentru Android și iOS.

Pătrunderea în România ajută Foodpanda în extinderea la nivel global, care vizează în acest moment o populație totală de 3 miliarde de oameni din 27 de țări, ceea ce îl include în rândul celor mai mari prestatori online de servicii de livrare mâncare având o rază foarte mare de acțiune din punct de vedere geografic. La nivel mondial, compania colaborează cu mai mult de 15.000 de restaurante, oferind serviciile sale în țări precum Ungaria, Polonia, Ucraina, Rusia, India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Singapore, Taiwan, Thailanda, Vietnam, Ghana, Coasta de Fildeș, Kenya, Maroc, Nigeria, Senegal, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexico, Peru, Venezuela, Arabia Saudită, iar acum și în România.

Adrian Tudorache, Country Head of Sales – România: ”Este o perioadă extraordinară pentru Foodpanda în România. Avem planuri mărețe: nu ne vom limita doar la București, vom oferi serviciile noastre și clienților din toate marile orașe din România. Cât despre viitorul Foodpanda, vedem o cerere impresionantă pentru comenzile online de mancare, fiind foarte ușor de folosit, rapid și convenabil.“

Foodpanda împreună cu brandurile sale afiliate Hellofood și Hungrypanda reprezintă grupul lider în platformele de comenzi online referitoare la mâncare. Clienții își aleg mâncarea lor preferată de pe site sau prin aplicația mobilă, iar Foodpanda transmite ulterior comanda restaurantului care va livra la domiciliu sau la birou. Foodpanda ajută restaurantele să-și crească vânzările prin intermediul platformelor online și mobile, oferindu-le o evoluție continuă în tehnologie și analiză.

Poza site Foodpanda Romania

Procesul este cât se poate de simplu, fiind alcătuit din numai 3 pași:

1. Introduci zona ta;

2. Selectezi restaurantul;

3. Restaurantul livrează mâncarea.

Vă invităm să puneți la încercare simplitatea acestui serviciu, fie prin intermediul site-ului, fie prin aplicația mobilă.

Site-ul poate fi accesat aici: http://www.foodpanda.ro/ , iar aplicația poate fi descărcată de aici: iOS/Android

525181_579812078710568_1402958527_n

 

 


Posted

in

by

Tags:

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *