Expresoare Krups Circolo la jumătate de preț (Altex)

Săptămâna trecută am prezentat pe Maller.ro un automat de cafea destinat familiilor sau firmelor mici. Dar ce faci dacă pur și simplu vrei să ai un Espresso la tine acasă, fără să fie nevoie să ieși în oraș pentru el? Răspunsul este mai simplu și mai la îndemână decât credeai: Te poți orienta către un Krups Nescafe Dolce Gusto.

Krups Circolo

Săptămâna aceasta îți recomandăm un expresor de buzunar. Spunem asta pentru că e atât de mic încât îl poți lua cu tine oriunde, dar și pentru că este foarte șic, designul său circular făcându-l să iasă în evidență în bucătăria ta. E vorba de expresoarele Krups Circolo, vândute în România uneori sub denumirea Nescafe Dolce Gusto.

Expresor cu capsule

Față de un automat de cafea, expresorul Krups Circolo funcționează cu capsule speciale distribuite de Nescafe, nu cu cafea boabe sau măcinată.

Alimentarea cu capsule poate avea avantaje dar și unele dezavantaje. Haide să vedem de ce merită să-ți achiziționezi un expressor cu capsule, iar apoi să enumerăm dezavantajele acestui sistem. Vom începe cu dezavantajele.

Dezavantajele expresoarelor cu capsule

Principalul dezavantaj al unui expresor care funcționează pe bază de capsule este că depinzi de un anumit furnizor și de produsele acestuia. Asta înseamnă că furnizorul, în acest caz, are control deplin asupra consumului tău de cafea. De aceea expresorul are prețul așa de mic, pentru că în timp, cafeaua va compensa cheltuiala. Sistemul e asemănător unui abonament la un serviciu de cafea proaspătă.

 

        [DKB url=”https://ads.tradeads.eu/Link/Click?adsx=5SL3YP8NebPWoyADyrKsog==&rd=https%3a%2f%2faltex.ro%2fespressoare-si-cafea%2fespressoare%2ffiltru%2fbrand-3334%2fkrups%2forder%2fprice%2fdir%2fasc%2f” text=”Vezi ofertele Alexla expresoare Krups” desc=”” title=”Espresoare Krups Altex” type=”” style=”” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=””]

 

Un al doilea dezavantaj ar putea fi disponibilitatea capsulelor. E posibil ca la magazinul din colț să nu aibă capsule, tocmai în diminețile în care ai mai multă nevoie de o doză de energie.

Acestea ar fi, după părerea noastră, cele mai importante dezavantaje ale unui expresor care funcționează cu capsule. Așteptăm și părerea ta prin intermediul

Avantajele unui expresor cu capsule

Pentru că principalul contracandidat al unui automat cu capsule este automatul cu cafea propriu-zisă (boabe sau măcinată), vom enunța avantajele prin comparație cu acesta.

În primul rând, trebuie să aducem în discuție prețul. Expresoarele care folosesc capsule sunt în general mult mai accesibile decât cele care folosesc cafea. Asta pentru că producătorii își recuperează investiția în timp, așa cum am spus mai sus.

        [DKB url=”https://ads.tradeads.eu/Link/Click?adsx=BchiY0XP0eM77I9U1SnVuQ==&rd=https%3a%2f%2faltex.ro%2fespressoare-si-cafea%2fespressoare%2ffiltru%2forder%2fprice%2fdir%2fasc%2fpromotii-3803%2fpromotii%2f” text=”Vezi promoțiile la Espresoare active azi pe Altex.ro” desc=”” title=”Promoții Espresoare Altex.ro type=”” style=”” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=””]

În schimb, varietatea băuturilor este net superioară pentru Krups Circolo. Dacă majoritatea expresoarelor cu cafea din segmentul accesibil nu pot prepara decât cafea și apă caldă, Krups Circolo și  Krups Dolce Gusto pot prepara o serie întreagă de băuturi bazate pe cafea, precum Cappucino, Latte Macchiato sau Expresso. Este suficient să schimbi tipul capsulei, iar băutura preferată va fi preparată aproape instantaneu. Capsulele costă costă aproximativ 20-24 de lei (16 buc.) și vin într-o varietate de formule, chiar și pentru prepararea unei băuturi cu gust de ciocolată Nesquick.

Așadar, dacă îți dorești să alegi deștept și să ai parte de o mare varietate de cafea, te sfătuim să profiți de promoția Altex: 50% reducere la Espresoarele Krups.


Posted

in

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *