Cum sa castigi bani online cu Daedalus Online

Daedalus Online este o companie care se ocupa cu cercetarea de piata in mediul online. Cu alte cuvinte, realizeaza sondaje de opinie pentru companii precum producatori de alimente, bere, dulciuri sau servicii financiare.

Inainte de a intra in detalii despre cum functioneaza sistemul celor de la Daedalus Online, vreau sa raspund la cea mai importanta intrebare privind sondajele de opinie online:

Poti castiga bani completand chestionare online la Daedalus?

DA! Inscriete aici la Daedalus Online

Conditii Daedalus Online

 • Inregistrarea este 100% gratuita
 • Trebuie sa ai peste 14 ani ca se te poti inscrie
 • Trebuie sa ai o adresa de email ca sa te poti inscrie. Pentru o inregistrare completa trebuie sa apesi butonul de confirmare din emailul pe care Daedalus ti-l va trimite. Abia apoi vei primi sondaje de opinie.
 • Poti solicita banii pentru chestionarele completate atunci cand atingi pragul de 10 Euro (45 Lei)
 • Nu poti inregistra mai mult de un cont – este foarte simplu pentru companiile de cercetare de piata sa isi dea seama daca doua sondaje au fost completate de pe acelasi calculator si conturi diferite. Poti fi eliminat din platforma daca esti prins ca ai incercat sa iti faci mai multe conturi.
 • Platile se fac lunar, in data de 15 a fiecarei luni
 • Aunci cand completezi un sondaj, intri in tragerea la sorti lunara pentru unul dintre cele 6 vouchere eMAG in valoare de 100 de Lei

Daca poti sa respecti aceste conditii si indeplinesti conditiile, iti poti face cont apasand butonul de mai jos si poti incepe sa completezi chestionare, sa primesti puncte si sa le transformi in bani acum. Inregistrarea dureaza 5 minute

12 Locuri ramase disponibile. Prinde unul dintre ele.

Cati bani poti sa castigi daca te inscrii?

O sa fiu sincer cu tine. Nu te vei imbogati completand chestionare online. Dar pot sa iti spun ca intr-o luna vei primi ,in medie, cam 5 invitatii la sondaj.

Pentru unele dintre ele te vei califica si vei fi rasplatit cu un anumit numar de puncte, in functie de lungimea si de dificultatea chestionarelor. Sunt si chestionare la care nu te vei califica (de exemplu, grupa ta de varsta a completat deja suficiente chestionare), caz in care vei primi 20 de puncte (0.2 Euro).

Cu alte cuvinte, din experienta mea de pana acum poti castiga intre 20 si 100 de lei pe luna completand sondaje de opinie. Nu e foarte mult, dar cred ca e corect pentru 2-3 ore pe luna.

In plus, activitatea e una placuta. Ai ocazia sa iti spui parerea despre diverse produse sau reclame si poti influenta viitorul produselor sau serviciilor pe care le folosesti zi de zi

Cat de des primesti invitatii la sondaje

Sfaturi pentru a castiga mai mult cu Daedalus Online

 • Nu minti atunci cand te inregistrezi! Stiu ca tentatia e mare, dar companiile de cercetare de piata te pot elimina din platforma lor daca spui ca folosesti un sampon care nu exista sau daca intr-un sondaj esti elev de liceu, iar in urmatorul chestionar spui ca esti un director de banca care castiga mai mult de 5000 de Euro pe luna.
 • Completeaza chestionarul initial de dupa inregistrare. Cu cat mai multe date au despre tine, cu atat va fi mai usor pentru cei de la Daedalus sa iti trimita sondaje la care sa te califici si sa castigi puncte pe care le poti transforma in bani
Sistemul de puncte al Daedalus Online

Posted

in

,

by

Tags:

Comentarii

One response to “Cum sa castigi bani online cu Daedalus Online”

 1. ispir Avatar
  ispir

  din februarie astept bani iar acum nu mai pot sa imi accesez contul e teapa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *