Cincizeci de umbre ale lui Grey

Fifty Shades of Grey este cartea fenomen a secolului nostru. Face parte din trilogia “Fifty Shades” și este cea mai vândută carte world wide a anului trecut

Un lucru interesant la acestă carte este faptul că inițial a fost conceput ca un fanfic al seriei Twilight. A fost cel mai vizionat și comentat fanfic din istorie, așa că autorea, E.L. James a hotărât să scrie un prim roman, continuând cu o trilogie.

[tp_product id=”16650535″ feed=”396″]

Cincizeci de umbre ale lui Grey, primul volum al seriei, urmărește povestea Anastasiei  “Ann” Steele, o studentă la filologie care îi ia un interviu unui tânăr antreprenor, Christian Grey. Acțiunea în acest prim volum se desfășoară pe parcursul a două săptămâni, timp în care Anastasia, atrasă fiind de tânărul magnat, află despre acesta secrete întunecate fapt ce ar trebui să o facă să evite să-l mai întâlnească. Oare Anastasia se poate ține deoparte de șarmantul Christian Grey?

Cartea o puteți achiziționa de la editura Elefant.ro la prețul de 31, 85 lei (link afiliat). Profitați de reducerea de 35%.

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *