Cărți de dragoste 2+1 gratis pe Elefant.ro

S-a dat startul promoției “Romantism, pasiune, sex” 2+1 gratis pe Elefant.ro (valabilă în limita stocului disponibil). De această promoție beneficiează cărțile din categoria “Citește, iubește, trăiește!” (link afiliat).

Maller. ro recomandă urmatoarele titluri din această colecție:

 

Mănâncă, roagă-te, iubește. 

capture-20130211-145235

“Mănâncă, roagă-te, iubește” de Elizabeth Gilbert, best seller internațional poate fi cumpărată la prețul de 35.00 de lei. (link afiliat)

Romanul urmărește viața lui Liz Gilbert, o femeie în floarea vârstei, care aparent are tot ce își dorește. Frământată de îndoieli, aceasta decide să divorțeze, să renunțe la job, să abandoneze tot și să plece într-o călătorie a regăsirii sinelui. În această călătorie, Liz descoperă “la dolce vita” în Italia, cu deliciile ei culinare, puterea rugăciunii și a mediației în India și desoperirea echilibrului numit “fericire”, pacea interioară și dragostea adevărată în Indonezia.

Cartea a fost ecranizată în anul 2010, în rolurile principale fiind distribuiți actorii Julia Roberts și Javier Barden.

 

P. S. Te iubesc.

capture-20130211-151614

 

Cartea poate fi achiziționată la prețul de 29, 90 lei (link afiliat).

O carte pentru romantici, pentru acele persoane care cred că dragostea învinge totul și că dragostea adevărată există. Un roman excepțional care urmărește viața unei tinere văduve, Holly care trebuie să treacă peste moartea soțului. Nimeni nu o cunoaște pe Holly mai bine ca soțul său, Jerry, așa că înainte să moară, acesta a conceput o serie de 10 scrisori care o vor ajuta pe soție să treacă peste durere și să-și refacă viața. Deși aceste scrisori apar sub diferite forme: mesaj pe un tort, un CD etc, acesta au un element comun. La finele oricărui mesaj, Jerry semnează: “P.S I love you”. (P. S. Te iubesc).
A fost ecranizată în 2008, în rolurile principale, actorii Hilary Swank și Gerald Butler.

 

Găsiți aceste două titluri recomandate de noi, cât și altele la prețuri excepționale pe Elefant.ro. Profitați și de reducerea 2+1 gratis. Intrați in colecția  “Citește, iubește, trăiește!” și comandați pachete de trei cărți pentru cei dragi la preț de două.

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *