Bijuterii din argint: Svilverzone.ro

Imediat vine jumătatea lunii februarie, moment în care se umplu trotuarele de chestiuțe diabetice, roz, din pluș. Acum, ca bărbat ai două opțiuni:

Fie te desparți de prietenă cât mai repede, fie îi cumperi ceva drăguț, ca să nu se simtă aiurea față de prietenele ei și să îți scoată ochii cu chestia asta până la vară.

Dacă ești femeie, cu siguranță vei simți un pic de satisfacție când îl vei vedea stresându-se pe tema asta. Asta, dacă nu alege varianta 1 de mai sus 🙂

În orice caz, articolul acesta este adresat bărbaților. Uite aici niște idei care să te scape de penibilul unui cadou roz, specific băieților de 12 ani.

Bijuterii din argint

Silverzone.ro  este un website care se ocupă cu vânzarea bijuteriilor din argint și a produselor de genul acesta. Într-un cuvânt, bijuterii accesibile, care se potrivesc perfect ideii de Valentine’s Day.

Spre exemplu, unul dintre clienții recomandați de către Maller.ro în trecut a achiziționat un lănțișor, un pandantiv și o cutie. Modelele sunt cele de mai jos, iar nouă ne-a plăcut ideea și dedicarea de care a dat dovadă.

 

Lantisor Argint
Lantisor din argint – 65 Lei
Pandantiv din argint
Pandantiv – 114 Lei
Cutie bijuterii bratara lant
Cutie lungă de bijuterii – 17 Lei

 

Și dacă sugestia noastră nu te-a convins, Silverzone are pe site o secțiune dedicată zilei de 14 februarie (link afiliat) sau, de ce nu, te poți orienta către un cadou de mărțișor.

 

Bijuterii La Rosa


Posted

in

by

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *