30% reducere pe Libris.ro

Dacă nu ai idei de cadouri sau pur și simplu îți dorești să fii și tu la curent cu ultimele cărți apărute, îți recomand să tragi cu ochiul pe pagina Libris. Ai cărți de toate genurile, pentru toată vârstele. Dacă nu știi ce să iei cu tine în vacanța last minute din Grecia, nu știi ce cadou pentru ea, cadou pentru el sau cadou pentru copil să iei, Libris.ro e locul ideal.

Luna aceasta ai reduceri de până la 30% la editura RAO și îți recomand cu încredere Undă Verde, de Matthew McConaughey, autobiografia celebrului actor.

Totodată, editura Litera are reduceri la cărți de până al 25%. Poți să îți cumperi cartea Pacienta Tăcută de Alex Michaelides și să i-o faci cadou mamei sau soacrei tale de ziua ei.

Dacă ești fan Manga, Libris vine în ajutorul tău cu o reducere de până la 15%. Așa poți să-ți mărești colecția de Manga preferat.

Celui mic poți să-i iei cărți de colorat ieftine, dicționare ieftine sau cărți de povești pentru copii cu reducere de 15%, iar dacă ești student, găsești cărți pentru facultatea ta, spre exemplu ”Tratat de drept civil” sau ”Drept Penal. Partea Generală” la prețuri mici, prețuri de student.

Dacă ești pe drumuri tot timpul și preferi să ai cărțile digitalizate, Libris are librarie online, ebooks, din toate domeniile, special pentru tine.

Iar pe lângă reducerile fiecărei edituri, am și un super cod de reducere de 20% aplicabil pentru ORICE articol din coșul tău!

Pe maller.ro venim cu cele mai cool idei de cadouri pentru cei dragi.

Nu mai sta pe gânduri! Dă click pe cuponul de mai jos și bucură-te de reduceri.


Codul de voucher pentru -20% pe libris.ro

Folosește codul LIB20RACORITOR și profită de 20% reducere pe libris.ro. Click aici pentru a vedea cărțile cu 20% reducere!

[spbcta_sc id=3]


Posted

in

,

by

Comentarii

One response to “30% reducere pe Libris.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *