Oferte Scutece Pampers – până la 50% reducere

Scutecele de unică folosință fac parte din necesitățile bebelușului în primii ani de viață și reprezintă accesoriile esențiale necesare în asigurarea igienei și confortului bebelușului. Grija pe care părinții o poartă copiilor lor a determinat în ultimii ani o creștere foarte mare a cererii pentru scutece de unică folosință. Scutecele pentru nou născuți sunt foarte comode, practice și la îndemâna oricui, având în vedere gama variată.

Printre mărcile preferate amintite de mămicile care le-au testat se numără următoarele: Puffies, Happy, Libero, Pampers Pants, Pampers Active Dry, Pampers Premium Care, Chicco.

Mai jos ai o listă a magazinelor ce oferă în perioada următoare reduceri de până la 50% pentru scutecele de tip pampers.

eMAG oferă o gamă variată de pampersi de diverse dimensiuni și anunță în perioada următoare reduceri de până la 50%. De exemplu scutecele-chilotel Pampers Pants Mega Box 4 Maxi, 8-14 kg, 104 buc pot fi achiziționate cu doar 35% reducere. Sunt ușor de aplicat și de schimbat și îi oferă bebelușului protecție până la 12 ore.

[DKB url=”https://l.profitshare.ro/l/4378181″ text=”Vezi ofertele de pampersi active astăzi la eMAG” desc=”” title=”Scutece Pampers eMAG” type=”extralarge” style=”” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=””]

Scutecele de unică folosință generează pentru părinți cel mai mare cost în primii 3 ani de viață ai copilului. O gamă diversificată cu reduceri pentru scutece pampers oferă și elefant.ro. De exemplu gama de scutece HUGGIES care se numără printre preferatele mămicilor are o reducere de până la 30%. Produsele HUGGIES sunt construite folosind tehnologii de ultimă generație pentru a-l păstra pe copilul tău uscat și confortabil mai mult timp.

[DKB url=”https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2c42f3c4e&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Flist%252Fbebe-copii%252Fscutece-si-servetele%252Fscutece-de-unica-folosinta%2523__sZ29ndS5zYW1zdW5nQGdtYWlsLmNvbQ” text=”Vezi ofertele la scutece pe Elefant.ro” desc=”Profită de reduceri chiar acum!” title=”Scutece Elefant.ro” type=”extralarge” style=”” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=””]

Pe lista scutecelor de unică folosință testate și recomandate de mămici se află și scutecele de tip pampers Chicco. Scutecele Chicco Dry Fit Advanced asigură absorbție maximă și sunt ușor de purtat, permițând copilului să se miște liber. Scutecele Chicco sunt decorate cu diferite animăluțe în funcție de vârsta pentru care este recomandat scutecul: puișori pentru nr.1 si 2, broscuțe pentru nr.3 si 4, tigrișori pentru nr.5 si 6.

[DKB url=”https://l.profitshare.ro/l/4379550″ text=”Incearcă Scutecele Chicco” desc=”Nu vei regreta – Testat de mii de mămici din România” title=”Scutece Chicco” type=”extralarge” style=”” color=”green” height=”” width=”” opennewwindow=””]


Posted

in

by

Tags: