eMAG implineste 16 Ani si face cinste cu Extra-Reduceri

Pe data de 5 decembrie 2017, eMAG implineste 16 ani de existenta, timp in care a devenit cel mai mare magazin online din Romania. In plus, in ultimii ani a lansat si platforma Marketplace, care permite magazinelor online din Romania sa listeze produsele lor pe site-ul emag. Daca luam in calcul si parteneriatul cu Mega Image pentru sectiunea supermarket de pe eMAG, imi e greu sa ma gandesc la un produs pe care nu il poti gasi pe eMAG.

Cum beneficiezi de Oferta eMAG 16 ani?

  • Primul pas este sa adaugi produsele in lista de favorite.
  • In 5 decembrie, eMAG va oferi un cod de reducere aniversar. Codul este eMAG16ani
  • Gata – Comanzi produsele preferate cu super-pret.

Reducerea pentru fiecare produs este diferita, asa ca iti recomand sa adaugi in cos (daca esti logat in cont) sau in lista de produse favorite cadourile pentru cei dragi sau produsele pe care ti le doresti si sa descoperi discountul.

In plus, eMAG va avea si un contor care iti va spune cat mai este pana expira reducerile. Valoarea totala este a reducerilor eMAG 16 ani este de 10.000.000 de lei.

[DKB url=”https://l.profitshare.ro/l/4111457″ text=”Apasa aici si vezi oferta de ziua eMAG!” desc=”” title=”eMAG 16 ani” type=”” style=”” color=”red” height=”” width=”” opennewwindow=””]


Posted

in

by

Tags: