Voucher Reducere dEpurtat.ro

Despre dEpurtat.ro

Logo dEpurtat.ro

Continua sa citesti mai jos pentru a afla cum poti intra in posesia unui cod de reducere dEpurtat.ro in valoare de 15%.

Magazinul online dEpurtat.ro este unul dintre cele mai de cunoscute website-uri, atunci cand vine vorba de a comanda incaltaminte si acccesorii online. Lansat in anul 2012, mgazinul dEpurtat.ro a reusit in doar cativa ani w in vanzarea de incaltaminte online. In anul 2015, dEpurtat.ro are, pe langa magazinul online, alte doua showroom-uri in care poti vedea si proba viitoarea ta pereche de pantofi.

Cele doua showroom-uri dEpurtat.ro sunt pozitonate convenabil in Bucuresti, in zona Crangasi, respectiv Titan. Vezi mai jos harta pentru a ajunge la unul dintre cele doua showroom-uri dEpurtat.ro

Adresa dEpurtat Titan
Titan – Soseaua Liviu Rebreanu, Nr 6
dEpurtat.ro Crangasi
Crangasi – Soseaua Virtutii, Nr 148

De ce sa comanzi de la dEpurtat.ro ?

In primul rand pentru ca ai la dispozitie sute de modele IN STOC dintre care sa alegi. Ceea ce inseamna ca vei intra in posesia perechii alese de incaltaminte in maximum 24-48 de ore.

[DKB url=”https://jcmxz.bemobtrk.com/go/60f86c8a-21e9-4468-8fdd-fc92e03bce74″ text=”Intra pe dEpurtat.ro pentru Voucher” desc=”Aboneaza-te la newsletterul dEpurtat pentru mai multe detalii” title=”Voucher dEpurtat.ro” type=”” style=”” color=”” height=”” width=”” opennewwindow=””]

In al doilea rand, pentru ca ai 14 zile la dispozitie sa te razgandesti si 30 de zile garantie pentru produsele comandate de la magazinul dePurtat.ro, indiferent daca ai folosit sau nu un voucher de reducere.

Costul de transport este doar 9 lei in tara si 5 lei in Bucuresti – o facilitate pe care putine magazine online o pun la dispozitia clientilor.

Codul de reducere depurtat.ro

dEpurtat.ro ofera vouchere in valoare de 15% clientilor pentru cea de-a doua comanda. Asadar, pentru a primi codul de reducere de la dEpurtat.ro, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi chiar acum o comanda, iar dupa ce va trece perioada legala de retur de 14 zile, vei primi automat pe email codul de reducere de 15% pentru dEpurtat.ro.

Profita acum si bucura-te de voucherele oferite de dEpurtat.ro clientilor fideli.

[DKB url=”https://jcmxz.bemobtrk.com/go/60f86c8a-21e9-4468-8fdd-fc92e03bce74″ text=”Verifica acum ofertele dEpurtat” desc=”” title=”Voucher dEpurtat.ro” type=”” style=”” color=”” height=”” width=”” opennewwindow=””]


Posted

in

, ,

by

Tags: