De ce merita sa iti faci cont pe orange.ro

Daca esti abonat sau utlizator de cartelă prepay Orange, atunci acest articol pentru tine. Vei afla care sunt avantajele unui cont orange.ro si care sunt motivele pentru care trebuie sa ai si tu un cont Orange.

Care sunt beneficiile unui cont Orange pentru utilizatorii prepay:

1. Poti reincarca cartela la cursul BNR

Spre deosebire de alte site-uri pe care poti reincarca o cartela prepay orange sau de reincarcarea folosind automatele de plata sau codurile cumparate de la magazin, reincarcarea cartelei din contul tau Orange se poate face la cursul BNR. Celelalte modalitati de reincarcare percep, la randul lor comision. De exemplu, la automatul de plati si reincarcare de la parterul locuintei mele, 6 euro (~27 de lei la curs BNR) costa 34 de lei. Adica un comision de 7 lei, echivalentul a 25%.

In plus, daca cineva apropiat are abonament Orange, poate reincarca, de asemenea la cursul BNR cartela prepay.

2. Cronos si Phone Credit

Cu un cont online Orange vei sti in orice moment cate minute, SMS-uri si MB mai ai disponibili din extraoptiunea aleasa. In plus, poti beneficia de informatii actualizate despre reducerile pe care le ai disponibile pentru achizitia de telefoane prin serviciul Orange Phone Credit.

[DKB url=”//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2c42f3c4e&unique=c083fda82&redirect_to=https%3A//www.orange.ro/contul-meu/” text=”Creaza aici Gratuit un cont Orange.ro” desc=”Dureaza doar 2 minute” title=”cont orange.ro” type=”” style=”” color=”orange” height=”” width=”” opennewwindow=””]

Care sunt beneficiile unui cont Orange pentru abonati:

1. Factura detaliata gratuit.

In mod normal, factura detaliata costa suplimentar. Daca ai un cont Orange, poti consulta gratuit detaliile convorbirilor tale, asa incat vei fi intotdeauna la curent cu motivele unor eventuale costuri suplimentare – mai ales ca in mod normal cei de la relatii cu clientii nu iti pot oferi detalii despre apelurile tale – se presupune a fi o informatie cu caracter confidential.

 

2. Puncte Orange Thank you

Orange Thank YouAbonatii Orange acumuleaza puncte Thank You pentru fiecare factura platita la timp. Punctele pot fi folosite pentru achizita de telefoane si accesorii, iar cel mai bine este sa pastrezi punctele pentru momentul in care perioada ta contractuala expira. Punctele Thank You se vor cumula cu reducrerea pe care consultantii de la departamentul de retentie clienti ti-o vor oferi daca esti de acord sa prelungesti abonamentul.

In contul tau Orange poti vedea in orice moment cate puncte Thank You ai acumulat si ce reducere iti ofera acestea.

3. Fidelizare – Prelungire de abonament si telefoane la pret redus

Am mentionat cateva randuri mai sus posibilitatea de a achizitona telefoane cu pret redus la prelungirea contractului. De fapt, dreptul de fidelizare este disponibil, in cazul abonatilor Orange, cu 3 luni inainte de expirarea contractului. Adica la fiecare 18 luni.

Daca si tu esti la fel de aerian ca si mine, habar nu ai cand au trecut 18 luni. Asa ca poti sa iti faci un cont pe orange.ro pentru a vedea exact care este data de la care poti incepe sa beneficiezi de oferta de fidelizare.

Mai mult, daca ai deja drept de fidelizare pentru numarul tau de telefon, poti folosi confirguratorul din contul Orange.ro pentru a afla cat costa telefonul pe care ti-l doresti, la abonamentul tau sau un altul, cu reduceri si alte oferte personalizate. Fara sa fie nevoie sa mergi intr-un magazin Orange pentru prelungirea abonamentului si achizitia telefonului. De exemplu, noul iPhone 7.

Daca achizitonezi telefonul online si prelungesti abonamentul tot online, ai 14 zile la dispozitie sa te razgandesti. Ce poate fi mai bine decat sa ai libertatea de a alege fara grija ca te vei trezi cu un telefon care nu ti se potriveste si cu un abonament nou/prelungit?

[DKB url=”//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2c42f3c4e&unique=c083fda82&redirect_to=https%3A//www.orange.ro/contul-meu/” text=”Creaza aici Gratuit un cont Orange” desc=”Dureaza doar 2 minute” title=”cont orange.ro” type=”” style=”” color=”orange” height=”” width=”” opennewwindow=””]

Recapitulare: Care sunt beneficiile unui cont orange.ro?

  • Reincarcarea cartelei la curs BNR
  • Cronos si Phone Credit
  • Administrarea tuturor numerelor tale dintr-un singur cont online
  • Platesti factura online
  • Ai in orice moment detalii despre convorbirile si costurile suplimentare
  • Stii cate puncte Orange Thank You ai acumulat si cand le poti folosi
  • Poti cumpara telefonul dorit la pret redus direct din magazinul online, fara sa fie nevoie sa mergi in magazin pentru prelungirea abonamentului

[DKB url=”//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2c42f3c4e&unique=c083fda82&redirect_to=https%3A//www.orange.ro/contul-meu/” text=”Creaza aici Gratuit un cont Orange” desc=”Dureaza doar 2 minute” title=”cont orange.ro” type=”” style=”” color=”orange” height=”” width=”” opennewwindow=””]


Posted

in

,

by

Tags: